ضخامت سازه فولادی و معیار های پذیرش

ضخامت سازه فولادی
0
(0)

ضخامت سازه فولادی باید مناسب با معیار های آیین نامه ها و ضوابط مرتبط باشد. در غیر اینصورت ممکن است از نظر ایمنی مشکلاتی برای ساختمان در برابر وقوع حوادث ناگوار همانند آتش سوزی رخ دهد. در ادامه این مطلب بیشتر درباره معیار های پذیرش ضخامت سازه های فولادی صحبت خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

پوشش ضد حریق چیست؟

به متریال خاصی گفته می شود که بر روی سازه های مختلف پاشش می شود. پاشش پوشش ضد حریق بر روی سازه های ساختمانی به جلوگیری از فروریزی ساختمان کمک می کند. در هنگام بروز حوادث ناگوار مانند آتش سوزی افزایش دما مقاومت سازه های فولادی ساختمان را کاهش خواهد داد. بنابراین بسیار مهم است که ملات ضد حریق بر روی سازه ها پاشش شود تا مقاومت آن ها در برابر حیرق افزایش پیدا کند. باید بدانید که در اجرای پوشش حریق استاندارد های برای ضخامت پاشش ملات وجود دارد. اگر معیار های ضخامت سازه های فولادی  را کاملا رعایت کنید به هیچ عنوان دچار مشکل نخواهید شد. در ادامه برای درک بهتر این مطلب به معرفی مزایای اجرای پوشش ضد حریق خواهیم پرداخت.

معرفی انواع پوشش ضد حریق

با توجه به متنوع بودن مصالح ساختمانی لازم است که پوشش های صد حریق مناسب هر کدام نیز در بازار وجود داشته باشد. بنابراین به طور کلی دو دسته از پوشش های ضد حریق تولید شده اند که در ادامه برای درک بهتر این مطلب به معرفی هر یک از آن ها خواهیم پرداخت.

  • پوشش ضد حریق بر پایه مواد معدنی:
بیشتر بخوانید  منظور از بردهای ضد حریق چیست و انواع آن

پوشش ضد حریق بر پایه مواد معدنی حجم بسیاری را در هنگام پاشش اشغال می کند. بنابراین مناسب اجرا برای هر فضایی نخواهد بود. به طور کلی می توان گفت برای  تولید پوشش ضد حیرق بر پایه مواد معدنی از یک سری مواد استفاده می شود. اما گاهی ممکن است یک مواد دیگر مثل گچ یا سیمان به این فرمول اضافه شود. چرا که پوشش های معدنی به دو دسته گچی و سیمانی تقسیم می شوند.

  • پوشش ضد حریق بر پایه مواد غیر معدنی:

پوشش ضد حریق غیر معدنی محدودیت فضا ندارد. بنابراین حتی اگر فضا دارای محدودیت باشد می توان از این نوع پوشش برای ایمن سازی ساختمان در برابر حوادث ناگوار استفاه کرد. پوشش ضد حریق غیر معدنی شامل:  رنگ ضد حریق و بورد های ضد حریق می شود. بورد های ضد حریق گران هستند و در بازار ایران وجود ندارند.

بررسی مزایای استفاده از پوشش ضد حریق

  1. ایمنی ساختمان و حفظ جان و مال ساکنان
  2. مقاومت بالای سازه در برابر حریق
  3. سرعت بالای اجرا و خشک شدن
  4. قیمت مقرون به صرفه

بررسی معیار های پذیرش ضخامت سازه های فولادی

تنها زمانی پذیرش ضخامت سازه های فولادی امکان پذیر است که ضخامت متوسط کار انجام شده از ضخامت پوشش طراحی کمتر نباشد. در صورت نیاز تیم متخصص می توانند به جهت زیبا سازی و افزایش کیفیت سازه های فولادی از موارد زیر نیز استفاده کنند.

  • کیورینگ برای ایجاد ترک
  • رنگدانه ها برای زیبایی

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

بیشتر بخوانید  مزیت های اصلی پوشش ضد حریق

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − هفده =